varm inombords, frusen utanpå.

Fleecefilt runt huvud och axlar, under duntäcke med en Mer skogsbär i mun. Har då inte vart såhär sjuk på lång tid tillbaka. Ni vet när man äntligen tar ihop styrka för att lyfta sig ur sängen men slutar upp fallandes tillbaka för rummet börjar snurra. Brukar inte vara den som blir sjuk lätt, är väl därför det är en trillion gånger värre när man väl blir sjuk. Plus med massor annat som pågår i det personliga livet, så kunde det inte dyka up vid värre tidspunkt. Men är bara att göra det bästa av situationen och unna sig med en bok och avslagen cola.
 
Har annars haft en härlig helg, firade min vän Josefine i fredags, vi hade dragit ihop en stor fest hos vår vän Julia och firade henne så stort det gick. Dagen efter blev såklart en riktig segisdag. Theodor och Rebecca följde med hem till mig, så fick det bjudas på te och filmmys. Degning tills ca 3, sen fick det bli att rycka upp sig. 
Tog tåget in mot täby och spendera kvällen med Yasmine, grymmaste vännen som man saknat så åh så. Körde på mcdonalds mys och tvkväll, behövs inte mer än så för att ha det riktigt kul.
 
Liten överblick över helgen som sprungit förbi. Åkte då hem imorse från täby, för att landa här tillbaka i sängen. Blir husläkaren det första imorgon, och tills dess vila!
Storkram på er, och håll er borta från virus och strunt.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0